A weboldal használata során egyetértek a cookie-k használatával. Értem
Bejelentkezés
vagy
Jelszó módosítás

Adja meg kérem az e-mail címét, amit a regisztráció során beírt.

Erre az e-mail címre linket küldünk az oldalra, ahol a jelszó módosítható. A link csak a következő 24 órában érvényes.

vagy
Regisztráljon és 100 Ft kezdvezményt kap az első vásárláshoz és egyéb lehetőségeket is
Hogy szóllíthatjk?
  • Az első vásárláshoz 100 Ft kedvezmény
  • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Előnyös hozzáférés az új kollekcióhoz
  • Saját wishlist és egyéb előnyök
vagy
Kézbesítési cím
Kézbesítési cím
Válassza ki a nyelvet
  • ESORIA
  • Blog
  • Varázsolja el ragyogással. Öltözzön flitterekbe és fémes anyagokba
Megosztás:

Varázsolja el ragyogással. Öltözzön flitterekbe és fémes anyagokba


22. 02. 2017Iveta Křenková

A fény, fémes anyagok, csillámok és flitterek nemcsak a bálokra és szilveszteri bulikra valók. Ezek az anyagok behatoltak a mindennapi viselet ruha divatjába. Extravagánsok, de kifinomultak is egyúttal és viselhetők. Csak azon múlik, hogyan kombinálja őket.

Varázsolja el ragyogással. Öltözzön flitterekbe és fémes anyagokba

Az első látásra szokásos outfit felújítására bőven elég egy fénylő darab. Ezzel aztán nyilvánvaló, hogy nem kell különleges anyagokkal vagy kihívó színekkel kísérletezni.

Vigyázat a kiegészítőkkel

A fémes hatású öltözéket legjobb semleges színekkel kombinálni, tehát például feketével, fehérrel vagy bézzsel. Ha kiegészítőkel választ, tudjuk, hogy a kevesebb többet jelent. Ezért hagyja otthon a feltűnő nyakékeket és karkötőket.

Amikor a fekete szoknyához és tűsarkúhoz A-szabású arany műbőr szoknyát vesz, holt biztos, hogy a tömegből kilép. A fekete Gablen táska a színével szépen illik az egész outfithez, az arany részletek pedig a szoknyát egészítik ki.

A fekete és arany garantált kombináció.

Flitterek már Egyiptomban

A flitterek minden ruhatár elengedhetetlen részévé váltak főleg a 70-es és 80-as években, amikor a rádióban a disco volt a menő. Azonban a történelmük jóval messzebbre nyúlik vissza – egészen Egyiptomba az időszámításunk előtt már sok-száz évvel. Annak idején a fényes fémlapkákkal egész ruhákat varrtak ki, hogy a forró egyiptomi napon szép fénylőek legyenek.

A flittereknek nem kell több méter távolságra villogni. Választható a mattabb változatuk is, amely nem annyira feltűnő. A fehér flitteres szoknyát, basic fehér pólóval és nude körömcipővel kiegészítheti kissé hangsúlyosabb színű táskával. A kék színű Esoria Delza táska az outfitet érdekessé teszi.

A fehér flitterek finom és elegáns hatásúak.

Kifinomult részletek

Amennyiben nem meri az öltözet egész darabját fémes színben viselni, de egyúttal a szarkák közé sorolja magát, válassza csupán a fénylő részleteket. Elegáns például az egyszerű póló amely fénylő díszítésű, a blúz, melynek gallérja gyöngyökkel kivarrt, stb.

Ezek a részletek egyszerűen átcsempészhetők a szoknyára vagy nadrágra. A fénylő kövekkel kirakott, magas övű farmerhez illik a fekete crop top és fekete Cilia táska. Az egységet jól kiegészíti a karóra.

A fekete Cilia táska és Alys Pure Black karóra tökéletes párost alkot.

Nem kell tartani egy kis fénylő kiegészítéstől a mindennapi outfiten, döntsön bármely változat mellett!

Megosztás: