A weboldal használata során egyetértek a cookie-k használatával. Értem
Bejelentkezés
vagy
Jelszó módosítás

Adja meg kérem az e-mail címét, amit a regisztráció során beírt.

Erre az e-mail címre linket küldünk az oldalra, ahol a jelszó módosítható. A link csak a következő 24 órában érvényes.

vagy
Regisztráljon és 100 Ft kezdvezményt kap az első vásárláshoz és egyéb lehetőségeket is
Hogy szóllíthatjk?
  • Az első vásárláshoz 100 Ft kedvezmény
  • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Előnyös hozzáférés az új kollekcióhoz
  • Saját wishlist és egyéb előnyök
vagy
Kézbesítési cím
Kézbesítési cím
Válassza ki a nyelvet
  • ESORIA
  • Blog
  • Válassza ki az ideális téli kabátot, amely kellemesen melegít
Megosztás:

Válassza ki az ideális téli kabátot, amely kellemesen melegít


23. 01. 2017Iveta Křenková

A tél a legjavában zajlik és az utóbbi hetekben ezt alaposan tudatja velünk. Ezért a ruhatárban nem hiányozhat a jó minőségű kabát, amely tovább bírja mint egy szezonig.

Válassza ki az ideális téli kabátot, amely kellemesen melegít

Elsősorban a kabátnak tetszenie kell. Amennyiben ezt a kritériumot teljesíti, akkor nem fogja megunni. A választás során azonban nem szabad szem elől téveszteni az alkalmasságot, ami főleg a kabátoknál nagyon fontos. Mivel melegítenie kell a legnagyobb hóviharban is.

Válassza a gyapjút

Az anyag van a funkcionalitásra a legnagyobb befolyással. A jó minőségű kabátban túlnyomórészt gyapjú van. A kasmír adalékanyagú kabát ennek az anyagnak köszönhetően könnyű mint a pihe, ám sokkal jobban melegít.

Ezért a kasmír és gyapjú kombináció ideális, de számítani kell azzal, hogy e két anyag nagyobb befektetést igényel. Viszont az újévi engedményeket ki lehet használni az ilyen kabát vásárlása során. Az olcsóbb kombinációt például a gyapjú és poliészter keverék képviseli. Az ilyen kabát ezen felül ellenálló az esővel és hóval szemben.

Rövid, vagy hosszú?

Rengeteg kabáthossz létezik, ám nem mindegyik illik minden alak típushoz. Minél magasabb testalkatú Ön, annál jobb, mivel az alakjához illenek a hosszú kabátok, amelyek kétségtelenül melegen tartják.

Amennyiben Ön alacsonyabb testalkatú, nem kell kétségbe esni. A megfelelő cipővel kombinálva, amelyek nem rövidítik a lábát, megengedheti magának a comb legalább feléig érő hosszot. Néha jól jön, ha van a tarsolyban egy rövidebb kabát is. Kerülje azonban a nem praktikus csípő feletti hosszot.

A hosszú kabátot kombinálja az egyszerű fekete garbóval, az outfit feldobható egy elegáns aprósággal, például arany nyaklánccal vagy kalappal. Az Esoria Renza fémes hatású táskába egész biztosan minden belefér, amire szüksége van.

A világos barna hosszú kabát a legjobb választás erre a télre.

Ne feledje azt sem, hogy a kabát alatt valószínűleg a ruházat további rétegeit fogja viselni. Néha kifizetődő egy számmal nagyobb kabátot választani, mint a megszokott méret.

Szürke kontra élénk színek

A kabát színe kiválasztása során kifizetődő, ha a ruhatár szín-összetételére gondolunk. Amennyiben szívesebben visel színes öltözéket, válassza a fekete, szürke vagy keki, illetve a világos barnától a bézsig terjedő színárnyalatokat. Amennyiben azonban a ruhatárát a fekete és a fehér uralja, nem kell félni az élénkebb színektől sem.

A divat még mindig menők a pasztell színek. A pasztell kabát a legjobban a fehér, púder vagy finom bézs darabokkal néz ki. A cipő és a táska lehet fekete, de világos színű is. Egy városi sétára kiválóan megfelel a tágas Esoria Almira táska.

A menta vagy egyéb pasztell színű kabát nagyon jól néz ki ha lazább divatos szabású.

A pasztell színek menők télen is.

Az igaz, hogy a trendek minden évben változnak, de semmilyen színű kabáttal nem lép mellé, ha a kiegészítőkkel jól összehangolja. Az élénk színekhez válasszon egyszerű, nem feltűnő ruházatot és érdekes, semleges színű táskát, például a fekete-fehér Auroru. A különleges ciklámen színnel az utcán a többiek közül szinte kiragyog.

Az élénk színek áttündökölnek a borús téli napokon.

Válasszon bármilyen kabátot is, ne feledjen megfelelően gondoskodni róla. Amennyiben a címkén nincs feltüntetve, hogy mosógépben mosható, jobb ha elviszi a tisztítóba. Aztán már csak egy kis helyet kell készíteni számára a szekrényben, ahol kivárja a következő szezont.

Megosztás: