A weboldal használata során egyetértek a cookie-k használatával. Értem
Bejelentkezés
vagy
Jelszó módosítás

Adja meg kérem az e-mail címét, amit a regisztráció során beírt.

Erre az e-mail címre linket küldünk az oldalra, ahol a jelszó módosítható. A link csak a következő 24 órában érvényes.

vagy
Regisztráljon és 100 Ft kezdvezményt kap az első vásárláshoz és egyéb lehetőségeket is
Hogy szóllíthatjk?
  • Az első vásárláshoz 100 Ft kedvezmény
  • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Előnyös hozzáférés az új kollekcióhoz
  • Saját wishlist és egyéb előnyök
vagy
Kézbesítési cím
Kézbesítési cím
Válassza ki a nyelvet
  • ESORIA
  • Blog
  • Sorozat: Hogyan viseljük az Aurora táskát?
Megosztás:

Sorozat: Hogyan viseljük az Aurora táskát?


17. 05. 2017Iveta Křenková

Elnyerték tetszését a táskáink, de nem tudja, mihez lehet őket hordani? A sorozatunkban tanácsot adunk, hogyan lehet ezt a kérdést megoldani! Ma három outfitet mutatunk be a kétszínű Aurora táskával.

Sorozat: Hogyan viseljük az Aurora táskát?

Az Aurora táska még mindig a minimalizmus korlátain belül mozog, de egyúttal magára tudja vonni a járókelők figyelmét a színek kiválasztásával és összeillesztésével. A fekete és fehér időtálló kontrasztot és tiszta vonalakat alkot, amelyek aláhúzzák a ruházat elegáns stílusát.

Burkolózzon virágokba

A virágminta már néhány éve uralja a tavaszi divatot. Az egzotikus virágok, rózsák és százszorszép szinte minden darabon megjelennek, a ruhától a cipőig. Csak Önön múlik, melyik mintát választja.

A tavaszi, élénk színű virágmintás szoknyához már csak egyszerű blúzt vagy háromnegyedes ujjú fehér pólót vegyen. Az egész outfitet egyesíti a fekete körömcipő. Tavasszal a sétához már felvehet nyitott elejű cipőt is.

Tavasszal nem kell félni a virágmintától.

Kényelem mindenekelőtt

Minden nő szereti néha a kényelmet. A komfortot egyértelműen a farmer garantálja.

Az utóbbi pár év trendje a tépett farmer, legyen ez a térden, vagy akár a nadrág egész hosszán. Ezt a trendet a punk hozta, amely befolyásolt nem egy divattervezőt, például Vivienne Westwoodot is.

Az enyhén szakadt farmer akár elegáns hatással is lehet, ha például csíkos inget vesz hozzá a táska színével összehangolva.

A körömcipőt most inkább hagyja otthon pihenni a cipőtartóban, és válassza a fémes hatású cipőt, amely rose gold fényű. A cipőhöz illik az Alys Pure Rose karóra.

A szakadt farmer nem csak a rockerek viselete!

Ragyogjon aranyban

Tegye különlegessé a minden napi outfitjét a fekete nadrág és fehér ing képében egy kevés arannyal! Az egyszerű darabokra dobjon egy arany kardigánt, amelyet Akyla Gold karórával egészítsen ki.

A magassarkú cipő helyett húzzon fekete balerinát. Amennyiben kedveli a látványos kiegészítőket, adjon esélyt az arany részletekkel díszített masszív nyakláncnak.

Az arany kitűnően viselhető a ruházaton is.

A fekete-fehér Aurora jtáska az elegancia és minimalista stílus szimbóluma. Kitűnően kiegészíti minden munkanapi ruháját. A vállpántnak köszönhetően könnyen egy praktikus crossbodyra változtatható, és már indulhat is vele a városba!

Megosztás: