A weboldal használata során egyetértek a cookie-k használatával. Értem
Bejelentkezés
vagy
Jelszó módosítás

Adja meg kérem az e-mail címét, amit a regisztráció során beírt.

Erre az e-mail címre linket küldünk az oldalra, ahol a jelszó módosítható. A link csak a következő 24 órában érvényes.

vagy
Regisztráljon és 100 Ft kezdvezményt kap az első vásárláshoz és egyéb lehetőségeket is
Hogy szóllíthatjk?
  • Az első vásárláshoz 100 Ft kedvezmény
  • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Előnyös hozzáférés az új kollekcióhoz
  • Saját wishlist és egyéb előnyök
vagy
Kézbesítési cím
Kézbesítési cím
Válassza ki a nyelvet
  • ESORIA
  • Blog
  • Sorozat: Hogyan viseljük a Monda táskát?
Megosztás:

Sorozat: Hogyan viseljük a Monda táskát?


08. 03. 2017Iveta Křenková

Elnyerték tetszését a táskáink, de nem tudja, mihez lehet őket hordani? Az újonnan induló sorozatunkban tanácsot adunk, hogyan lehet ezt a kérdést megoldani. Kezdésképpen a Monda szürke táskát választjuk.

Sorozat: Hogyan viseljük a Monda táskát?

A minimalista stílusú táska füstszínű tompított árnyalata könnyedén összehangolható szinte minden outfittel. Jó szolgálatot tesz akár a munkahelyre való utazásnál, akár a bevásárlásnál, vagy a barátnőkkel való találkánál. Egész biztosan belefér minden szükséges holmi.

Fekete-fehér klasszikus darab

Amennyiben az outfit és a kiegészítő választásában biztosra akar menni, és nem kíván kísérletezni, azonnali és biztos megoldás kínálkozik a fekete-fehér változatában. Ezzel a kombinációval soha nem nyúl mellé.

A klasszikus színeket fel lehet eleveníteni a pasztellszínű darabokkal, például a mentolos vagy púder-rózsaszínnel. Próbálja ki ezt a 2 az 1-ben rafinált szvettert, amelyből kikandikál a sifon ing gallérja és alja.

Az egyszerű outfittel merészebb anyagú darabok is kombinálhatók. Válassza például a műbőr nadrágot. A fekete kalap a hétköznapi viseletnek eleganciát kölcsönöz.

A fekete-fehér outfitet frissítse fel leheletnyi színárnyalattal.

Munkahelyre stílusosan

A méreténél fogva a táska kiválóan alkalmas a munkahelyi forgalmas napokon. Ezen kívül bármikor könnyen átváltoztatható a praktikus crossbody változatra, mivel a táska része egy levehető vállpánt.

A munkahelyre felvehet egy modern, bézs színű kabátot, szépen illő éktalpú cipővel. A finom világoskék csíkos ing az outfitet klasszikus business beütéssel húzza alá. Amennyiben kint hűvösre fordul az idő, vegyen fel egy szürke árnyalatú kardigánt.

A business lookba is észrevétlenül bekomponálhatók a színek.

A bőrkabátok időszaka

A tavasz már egyre erőteljesebben jelentkezik. Ez jó alkalom arra, hogy a meleg kabátot végre a kedvenc bőrkabátra cserélje. A klasszikus fekete gömbölyített szabású kabátot kiválóan egészíti ki a fémes színekben pompázó rakott szoknya. Az arany színű szoknya illik a táska fém díszítő elemeihez és ellensúlyozza a bőrkabát keménységét.

A póló legyen egyszerű, nyomtatott minták nélkül, ideálisan a szürke valamely árnyalatában. Ehhez a merész outfithez ne féljen egy erőteljesebb sminket használni, beleértve az ajakrúzst, amely lehet közepes lila vagy piros.

Ne féljen az élénk színű ajakrúzstól.

A Monda szürke táska kiválóan kiegészíti a hétköznapi business lookot, de a merészebb változatokat is. A feltűnés mentes színének és alakjának köszönhetően viselhető a ruházat színesebb és tavasziasabb darabjaival is. Ezen kívül kényelmet kínál, és ezt minden nő nagyra becsül.

Megosztás: