A weboldal használata során egyetértek a cookie-k használatával. Értem
Bejelentkezés
vagy
Jelszó módosítás

Adja meg kérem az e-mail címét, amit a regisztráció során beírt.

Erre az e-mail címre linket küldünk az oldalra, ahol a jelszó módosítható. A link csak a következő 24 órában érvényes.

vagy
Regisztráljon és 100 Ft kezdvezményt kap az első vásárláshoz és egyéb lehetőségeket is
Hogy szóllíthatjk?
  • Az első vásárláshoz 100 Ft kedvezmény
  • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Előnyös hozzáférés az új kollekcióhoz
  • Saját wishlist és egyéb előnyök
vagy
Kézbesítési cím
Kézbesítési cím
Válassza ki a nyelvet
  • ESORIA
  • Blog
  • Sorozat: Hogyan viseljem a Veroneta táskát?
Megosztás:

Sorozat: Hogyan viseljem a Veroneta táskát?


19. 04. 2017Iveta Křenková

Elnyerték tetszését a táskáink, de nem tudja, mihez lehet őket hordani? A sorozatunkban tanácsot adunk és megoldásokat kínálunk! Folytatjuk a sorozatot a Veroneta táska szürke változatával.

Sorozat: Hogyan viseljem a Veroneta táskát?

A Comodo kollekció egyik darabja a minimalista Veroneta táska, amely kényelmet nyújt és szépen kiegészíti az elegáns megjelenését. A közepes nagyságú táskák közé sorolható. Belefér az összes egész napi szükséges holmi és a kivehető szervezőnek köszönhetően jól alkalmazkodik a tulajdonosa követelményeihez.

Újra pasztell színek

A modern szürke szín és ezüst kiegészítők kiválóan illenek a pasztell színárnyalatokhoz, de például a piros és tengerész kékhez is.

Az elegáns, világos szürke színű kiskabáthoz bátran viselhet fekete nadrágot. Az outfitbe a világos színt modern a fémes, fehér talpú sportcipő hozza vissza.

A városi sétákhoz vagy bevásárláshoz elmegy a púder rózsaszín, nem túl kihívó nyomtatású póló, amely az Esoria új kollekciójában található.

A pasztell színárnyalatok egyszerűen uralják az idei nyarat.

Tavaszi könnyedség

A tavaszi kiskabátokról a múltkori cikkünkben olvashattak. A tavaszhoz és nyárhoz elmaradhatatlan a passzentos farmer kabát, amely különlegessé tesz minden outfitet.

A sötétebb árnyalatú farmer anyag illik a csíkos bodycon ruhához, melynek a szabása aszimmetrikus. Ha a könnyed outfitet a városjáráshoz kiegészíti az Alys Dim karórával, mindig mindenhol időben ott lesz!

A csíkok és a farmer időtállóan klasszikus kombináció.

Adjon a zöldnek zöld utat

Az idei év színe a zöld. Amennyiben tart a frissen vágott fűrikítós árnyalataitól, válassza a szelídebb változatot. A világos zöld, hosszú szabású kardigán a jellemzően áprilisi időjárásban ráadásul kiválóan melegít.

Válasszon hozzá világos zöld nadrágot és fehér blúzt. Ne féljen a kihívóbb ékszerektől sem, mint például az ezüst díszítésű nyaklánc. Így bátran elindulhat például egy sétára a parkba.

Ne féljen a zöldtől, az idei év színétől!

A szürke Veroneta táska kiváló kiegészítője a kényelmes looknak. A feltűnés mentes színének és klasszikus alakjának köszönhetően mindennapos társává válik. Amennyiben a szürke változat nem tetszik, vessen egy pillantást a fekete színű Veronetre!

Megosztás: