A weboldal használata során egyetértek a cookie-k használatával. Értem
Bejelentkezés
vagy
Jelszó módosítás

Adja meg kérem az e-mail címét, amit a regisztráció során beírt.

Erre az e-mail címre linket küldünk az oldalra, ahol a jelszó módosítható. A link csak a következő 24 órában érvényes.

vagy
Regisztráljon és 100 Ft kezdvezményt kap az első vásárláshoz és egyéb lehetőségeket is
Hogy szóllíthatjk?
  • Az első vásárláshoz 100 Ft kedvezmény
  • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Előnyös hozzáférés az új kollekcióhoz
  • Saját wishlist és egyéb előnyök
vagy
Kézbesítési cím
Kézbesítési cím
Válassza ki a nyelvet
  • ESORIA
  • Blog
  • Hogyan válasszunk a barátnőnknek táskát karácsonyra? Tekintsen be a ruhatárába
Megosztás:

Hogyan válasszunk a barátnőnknek táskát karácsonyra? Tekintsen be a ruhatárába


16. 12. 2016Iveta Křenková

A táska az outfit egyik legfontosabb része. Míg az ing vagy szoknya egyszerűen kicserélhető, a megfelelően megválasztott jó minőségű táska a nők minden napos segítője és a stílusának jelzője. És mivel a nők gyakran az egész világukat a táskájukban hordják, nagyon fontos, hogy a megfelelőt válasszák ki. Hogy lehet ezt megoldani?

Hogyan válasszunk a barátnőnknek táskát karácsonyra? Tekintsen be a ruhatárába

A nagyság fontos

Először is jó, ha átgondoljuk, milyen alkalomhoz lesz a táska használva. Amennyiben munkába vagy iskolába hordja, érdemes a jó minőségű anyagból készült nagy és tágas táskába fektetni az összeget, mert ez nem fog elnyaklani a mindennapi fontos cuccok súlya alatt.

Az ilyen táskának a legjobb ha nagy füle van, amely segítségével a barátnője kényelmesen a vállára veheti a táskát. A fekete színű Esoria Lorana táskába sok dolog belefér és jól kombinálható az összes outfittel.

A tágas táskának minden nő örül.

Egyesek a crossbody változatot részesítik előnyben. Ez manapság szinte minden táskából elővarázsolható, amennyiben alkotó eleme a levehető crossbody vállpánt.

Színes elegancia

Estélyre vagy a barátnőkkel való tere-fere találkozóra ezzel szemben jobban jön a kisebb retikül. Ismét szóba jöhet a crossbody változat. Ismét jól jön, ha betekintünk a barátnőnk ruhatárába. Amennyiben előnyben részesíti a visszafogottabb színeket és a fekete-fehér elegáns kombinációját, nyílt az út a különböző ragyogó színekkel és stílusokkal való kísérletekhez.

Egyre kell csak vigyázni, hogy a kiválasztott retikül a ruhatára legalább pár outfitjéhez illjen. A színét a barátnő többi kiegészítője szerint választhatja, mint például a fejfedők, cipők, de a pénztárca és karóra szerint is. Ugyancsak kifizetődik, ha ismeri néhány kedvenc színét. Az Esoria Gablen táska piros színe az utcán már távolról magára vonja a figyelmet. Ezen kívül kiválóan illik az ajakrúzs színéhez is.

A piros táska kiválóan kiegészíti az elegáns fekete-fehér outfitet.

Klasszikus, vagy divat-trendes?

Akarjuk vagy sem, a kézitáskák is alá vannak rendelve a divat irányzatainak. Ezek folytonosan változnak, és ettől az ember feje szinte szédül. Amennyiben az aktuális divatirányzatokkal nincs tisztában, még mindig jó ötlet a minimalista szellemben készült klasszikus darab. 

Így az Ön befektetése sem, megy azonnal kárba, amint az irányzat ismét kimegy a divatból. Ezen kívül a barátnője az időtálló választást bizonyosan értékeli, mivel a táska minden ruhadarabjához illik majd.

A színe legyen univerzális, tehát fekete vagy szürke. A fehér nem túl praktikus, de ez már a személyes ízléstől függ. Választhat a színes kompromisszumok között is, és a barátnőjének válassza az Aurora fekete-fehér táskát.

A klasszikus színű táskával soha nem lép mellé.

Azonban ha mégis az aktuális divatirányzat mellett dönt, válassza a visszafogottabb változatát. Az idei évben nagyon kedveltek lettek a fémes hatású és holografikus színek és nyomtatások. A platina színű Esoria Renza táska részben követi ezt a trendet, és bizonyítja, hogy a divat látszólag őrült megnyilvánulásainak is elegáns és stílusos hatásuk lehet.

A fémhatású kézitáska a ruhatárának gyöngyszeme lesz.

Amint a táskák, a nők is mind másak. Ezért főleg a barátnője ízlését és preferenciáit kövesse. Bizonyosan értékeli majd azt, hogy az ajándék kiválasztásának ilyen nagy figyelmet szentelt!

 

Megosztás: