A weboldal használata során egyetértek a cookie-k használatával. Értem
Bejelentkezés
vagy
Jelszó módosítás

Adja meg kérem az e-mail címét, amit a regisztráció során beírt.

Erre az e-mail címre linket küldünk az oldalra, ahol a jelszó módosítható. A link csak a következő 24 órában érvényes.

vagy
Regisztráljon és 100 Ft kezdvezményt kap az első vásárláshoz és egyéb lehetőségeket is
Hogy szóllíthatjk?
  • Az első vásárláshoz 100 Ft kedvezmény
  • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Előnyös hozzáférés az új kollekcióhoz
  • Saját wishlist és egyéb előnyök
vagy
Kézbesítési cím
Kézbesítési cím
Válassza ki a nyelvet
  • ESORIA
  • Blog
  • Hogyan tündököljek a randin? Legyen önmaga
Megosztás:

Hogyan tündököljek a randin? Legyen önmaga


13. 02. 2017Iveta Křenková

Ezt az érzést minden nő ismeri  – az első randi előtti izgalom és ráadásul úgy érzi, hogy a szekrényből talán minden szép ruha eltűnt. Közben a randira a megfelelő outfit választása nem is olyan kemény dió.

Hogyan tündököljek a randin? Legyen önmaga

Ne feledje, hogy az outfit választása során a döntő szerepet mégiscsak az Ön személyisége kapja. Ne igyekezzen olyan más valaki bőrébe bújni, mert előbb vagy utóbb minden kiderül. Egyúttal azért a szokásosnál jobban ügyeljen az öltözéke választásánál.

Gondolkodjon el azon, hogy hová szól a meghívás. Az csak természetes, hogy egy városi sétára másképp öltözik, mint a színházba. Mindig olyan ruhát válasszon, amelyben kényelmesen érzi magát és biztos abban, hogy megbízható.

Ne féljen a pirostól

A színek ne okozzanak fejtörést. Ugyan a piros az első randira aránylag felületes, de végül is miért ne? A piros ruhában lévő nőt ugyanis magára vonja a figyelmet. Amennyiben ez a szín illik Önnek, semmiképp se mellőzze. Megfelelők például még a romantikus rózsaszín tompa árnyalatai, a pasztelltől sötét rózsaszínig.

A piros ruhához válassza az univerzál Esoria Aurora táskát.

Rafináltság mindenekelőtt

Ne becsülje alá a jól álló, megfelelő szabású ruha választását, amely az alakját kihangsúlyozza. Az első randira nem illik mély kivágású ruhában megjelenni, ezért próbáljon ki több alternatívát.

Nagyon jól néznek ki például a különböző bevágások, vagy a nyitott hátrész. A fekete, csillámokkal díszített ruhához nagyon jól illik a romantikus, piros színű Esoria Gablen táska. Ha nem meri a pirosat választani, fekete színben is kiválóan megy a ruhához.

A táska színével összehangolható az ajakrúzs színe.

Lezser elegancia

Egyáltalán nem szabály, hogy a randira csak ruhában vagy szoknyában lehet menni. Amennyiben a partnerével moziba, bárba vagy kávézóba indul, választható a farmer és egyszerű blúz is. Az ilyen lezser outfitet érdekes kiegészítőkkel díszítheti.

Amennyiben Önnél megszokott a tűsarkú cipő viselete, ne habozzon egy pillanatig sem. A cipők közül válassza azt, amelyben biztos a járása. Nem mindenkinek felel meg azonban a körömcipő. A ruházat egyszerű darabjai mellett nagyon jól néz ki a fehér teniszcipő.

Ekkor a táska lehet picit nagyobb is, mint máskor. A tompa szürke Esoria Monda táskába kényelmesen belefér minden, amire szüksége lesz. Ezen kívül napközben átalakítható a praktikus crossbody táskára.

Még az első látásra egyszerű outfit is fel tudja kelteni a figyelmet.
A megfelelő ruházat az első randin ugyan fontos, de ne feledje, hogy nem meghatározó faktor. Amennyiben önmagát adja, biztosan ragyogó lesz!
Megosztás: