A weboldal használata során egyetértek a cookie-k használatával. Értem
Bejelentkezés
vagy
Jelszó módosítás

Adja meg kérem az e-mail címét, amit a regisztráció során beírt.

Erre az e-mail címre linket küldünk az oldalra, ahol a jelszó módosítható. A link csak a következő 24 órában érvényes.

vagy
Regisztráljon és 100 Ft kezdvezményt kap az első vásárláshoz és egyéb lehetőségeket is
Hogy szóllíthatjk?
  • Az első vásárláshoz 100 Ft kedvezmény
  • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Előnyös hozzáférés az új kollekcióhoz
  • Saját wishlist és egyéb előnyök
vagy
Kézbesítési cím
Kézbesítési cím
Válassza ki a nyelvet
  • ESORIA
  • Blog
  • Frissítse fel a ruhatárát és engedjen a pasztell színek csábításának!
Megosztás:

Frissítse fel a ruhatárát és engedjen a pasztell színek csábításának!


03. 05. 2017Iveta Křenková

A pasztell színek a virágmintával már több éve uralják a tavaszi ruhatárakat. A Pantone társaság szerint, amely minden évben feltárja a divatos színek trendjeit, az idén sem más a helyzet.

Frissítse fel a ruhatárát és engedjen a pasztell színek csábításának!

A 2017 tavaszi riportjában ugyan megjelenik a tengerész kék vagy a telt rózsaszín is, de a világos mogyorószín, sárga, púder rózsaszín vagy az égszínkék is.

A pasztell színű ruházat elegáns, de egyúttal kifinomult és szinte törékeny. Kiválóan illik azoknak a nőknek, akik nem szívesen viselnek rikítós színeket, de a tavaszi ruhatárba szeretnének valami friss elemet vinni.

Francia elegancia

Azonban mivel lehet a pasztell színeket összehozni? Leginkább illik hozzájuk a fehér, a többi pasztell szín, vagy enyhén árnyékolt tónusok.

Ennek bizonyítéka a hosszabb ing fehér és világoskék csíkokkal. A tompított rózsaszín nadrággal kombinálva fiatalos, de egyúttal nagyon elegáns outfitet alkot.

A nadrág színéhez és a rajta lévő rose gold díszítéshez kiválóan illik az Alys Pure Rose karóra és a fémes hatású Renza kézitáska, amely magára vonja a figyelmet a fényével. A világos outfitet bátran kiegészítheti fekete vagy más sötét színű kiegészítőkkel.

A fekete kalap és körömcipő a pasztell színű outfithez egyáltalán nem rossz, sőt!

Biztosra mehet a romantikus fodrokkal

A pasztell színek és a fekete nagy felülete nem éppen ideális megoldás, de néha kifizetődik a világos darab összehozása a néhány színárnyalattal sötétebbel.

A sötétkék nadrágot érdekessé teszi a csíkos blúz, melyet gallér és romantikus fodor egészít ki, és amely megtalálta méltó helyét a tervezők tavaszi kollekcióiban. A zsinóros széles ujjak az egészet sikkessé teszik.

A tengerész kék Esoria Cilia táska az outfit színességét kiválóan kiegyensúlyozza.

A kék árnyalatai nem hiányozhatnak tavasszal.

A városba kényelmesen

A pasztell színek illenek a sportosabb outfithez is! Válassza a kényelmet és a városi sétához vagy a parkba a körömcipő helyett húzzon fehér sportcipőt.

Az első látásra nem túl érdekes outfit, amely világos szürke nadrágból, fehér blúzból áll, és Akyla Pure Silver karórával és tágas Almira táskával van kiegészítve, azonnal érdekessé válik, ha egy világoskék műbőr kabátot vesz hozzá, és garantáltan mindenkinek szemébe tűnik.

A pasztellszínű kabátka az első látásra magára vonja a figyelmet.

Amennyiben a pasztell színekkel csak most kezd kísérletezni, először válasszon egy kisebb kiegészítőt valamely színben, és meglátja, hogy végül megkedveli őket!

Megosztás: