A weboldal használata során egyetértek a cookie-k használatával. Értem
Bejelentkezés
vagy
Jelszó módosítás

Adja meg kérem az e-mail címét, amit a regisztráció során beírt.

Erre az e-mail címre linket küldünk az oldalra, ahol a jelszó módosítható. A link csak a következő 24 órában érvényes.

vagy
Regisztráljon és 100 Ft kezdvezményt kap az első vásárláshoz és egyéb lehetőségeket is
Hogy szóllíthatjk?
  • Az első vásárláshoz 100 Ft kedvezmény
  • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Előnyös hozzáférés az új kollekcióhoz
  • Saját wishlist és egyéb előnyök
vagy
Kézbesítési cím
Kézbesítési cím
Válassza ki a nyelvet
  • ESORIA
  • Blog
  • A kabátokat süllyessze a szekrény fenekére! Közeleg a zakók és kiskabátok ideje
Megosztás:

A kabátokat süllyessze a szekrény fenekére! Közeleg a zakók és kiskabátok ideje


05. 04. 2017Iveta Křenková

Zajlik a tavasz, és a melegedő időjárás arra csábít, hogy előhúzzuk azokat a ruhákat, amelyek egész télen a szekrény mélyén lapultak. A hosszú kabátokat felváltják a különböző szabású és kivitelezésű dzsekik és zakók. Mit vegyünk fel, hogy a tavasz első napjaiban ne fázzunk?

A kabátokat süllyessze a szekrény fenekére! Közeleg a zakók és kiskabátok ideje

Az üzletek rengetegféle kiskabátot kínálnak szép tavaszi, de klasszikus színekben is. A mai cikkben elsősorban a klasszikus stílus célozzuk meg.

Elegáns dáma

A klasszikus business look elengedhetetlen része a fekete sima szabású szoknya és fehér blúz Coco Chanel stílusba hangolva. A nagyon finom kék mintázat az egészet kissé színesíti, feldobja, de egyúttal nagyon elegáns hatású.

Ehhez a kombinációhoz körömcipő illik, és válassza a kétszínű Esoria Aurora táskát, így induljon az irodába vagy egy munkaértekezletre.

A finom mintázatú zakóban dámává válik.

Az időtálló barna

Amennyiben a klasszikus stílus egy következő színnel szeretné bővíteni, válassza a barka vagy bézs kiskabátot, lazán lesimuló szárnyakkal. Az elegáns külsőt ez a kis változás semmiként nem sérti!

A hosszú gomb-sorral díszített egyszerű blúzt különlegessé teszi a geometriai mintázatú szoknya. A táskát válassza a ruházat színének egyikében. A fehér Esoria Viana az outfitet finomsággal és nőiességgel fűszerezi.

A barna kabát az outfitet egy újabb színnel bővíti ki.

Ne féljen a bőrkabáttól

A bőr- és műbőr kabátok nemcsak a motorosok és rocker outfitek tartozékai. Az ilyen modellben is lehet elegáns. A bőrkabátok ezen kívül nagyon kényelmesek is.

A fekete dzsekihez válasszon fehér blúzt egy helyes masnival és vegyen fel szürke nadrágot. A fémes hatású Esoria Renza táska az outfitet érdekessé teszi a nem szokványos színű, kidolgozott részleteknek köszönhetően.

A bőrkabát mindig menő.

A lazább outfit egy városi sétához kiválóan illik, és jól kiegészíti az élénkebb szájrúzs és egy laza copfba fésült haj. Amennyiben bizonytalan a lépés a magas sarkú cipőben, cserélje le fehér sportcipőre.

Megosztás: