A weboldal használata során egyetértek a cookie-k használatával. Értem
Bejelentkezés
vagy
Jelszó módosítás

Adja meg kérem az e-mail címét, amit a regisztráció során beírt.

Erre az e-mail címre linket küldünk az oldalra, ahol a jelszó módosítható. A link csak a következő 24 órában érvényes.

vagy
Regisztráljon és 100 Ft kezdvezményt kap az első vásárláshoz és egyéb lehetőségeket is
Hogy szóllíthatjk?
  • Az első vásárláshoz 100 Ft kedvezmény
  • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Előnyös hozzáférés az új kollekcióhoz
  • Saját wishlist és egyéb előnyök
vagy
Kézbesítési cím
Kézbesítési cím
Válassza ki a nyelvet
  • ESORIA
  • Blog
  • A férfi stílus még mindig divatos. A legjobb tét a fehér ing és a tornacipő
Megosztás:

A férfi stílus még mindig divatos. A legjobb tét a fehér ing és a tornacipő


05. 12. 2016Iveta Křenková

A férfi look a női ruhatárban egyáltalán nem újdonság. Időnként azonban visszatér, mint például a divat tervezők idei őszi kollekcióiban.

A férfi stílus még mindig divatos. A legjobb tét a fehér ing és a tornacipő

Coco Chanel nadrágot húzott

Coco Chanel a nők öltözési stílusában valódi forradalmat indított a múlt század 20-as éveiben, amikor a férfi stílus érvényesítésével a női ruhatárba becsempészte a nadrágot. A nadrág viselésével akarta kihangsúlyozni a nők függetlenségét, és egy szintre hozni őket a férfiakkal.

Az ötvenes években ezt a trendet folytatta például Yves Saint Laurent, aki a férfi stílust a tipikus körszoknyával és a korabeli housewifes ruhácskákkal helyezte ellentétbe.

Férfias elegancia nőies gyengédséggel

Nemcsak a nadrág viseléséről van szó. A férfi elemek és a tipikus nőiesség ötvözéséről van itt szó. A férfi öltözet a nőkön időtálló, lezser és elegáns. Paradox módon segít jobban kiemelni a nő gyengédségét, ami az idei őszi kollekcióban például szépen sikerült Ralph Lauren tervezőnek. Összevonta a férfi és női elemeket és eljátszadozott a földes színekkel.

A férfi stílus elmaradhatatlan része a fehér business ing. Kiválóan illik hozzá a műbőr nadrág, és apró mintás zakó. A férfi stílussal ihletett outfit kiváló kiegészítője például a kalap, bőr kesztyű vagy nagyobb nyaklánc. Ne feledkezzünk meg a megfelelő táskáról. A időt álló outfit legjobb kiegészítője a praktikus Cilia tengerészkék színben.

Ne feledkezzem meg a megfelelő kiegészítőkről, mint a kesztyű és kalap.

Váljon business nővé

A férfi stílusú outfit jól illik a munkahelyi környezetbe. A nadrágot itt helyettesíthetjük a szűk szoknyával vagy hosszabb, térdig érő fekete ruhával, amely tökéletesen simul az alakhoz. Az ilyen look mellé a visszafogott színű hosszú kabát illik, például modern barna színben. A táskánál az eleganciára és praktikusságra helyezze a hangsúly. Az elegáns Timiebe belefér az összes munkaügyi cucc. Mindezt aláhúzza egy arany csatos öv.

A férfi stílusban csinos lesz a munkahelyén is.

Dobja el a körömcipőt

A legújabb férfi stílusú divat trend? Egyértelműen a fehér vászoncipő! Már jó ideje sikeresen helyettesíti a csizmát, balerinákat és körömcipőt. Egyre gyakrabban érdekes módon egészítik ki a business és lezser lookot, ezért ne féljen, és bátran kombinálja például az egyszerű szoknyával és toppal. Ideális választásnak minősül a fekete ruha finom fehér foltokkal, amelyhez fekete kalapot viselhet. Ehhez az outfithez alkalmazható az első lookból a Cilia táska, például a crossbody változatban.

A fehér vászoncipő az outfit lezserségét hangsúlyozza ki.

Az egyszerű darabokat, melyeket a férfi divat ihletett, érdemes egymás közt kombinálni a minimalista szellemben. Amennyiben tart a színektől, válassza a fekete-fehér elegáns kombinációt. Egyszóval a férfi stílus sikkes és elegáns, ezen kívül nagyra becsülhető kényelmet kínál.

Megosztás: