A weboldal használata során egyetértek a cookie-k használatával. Értem
Bejelentkezés
vagy
Jelszó módosítás

Adja meg kérem az e-mail címét, amit a regisztráció során beírt.

Erre az e-mail címre linket küldünk az oldalra, ahol a jelszó módosítható. A link csak a következő 24 órában érvényes.

vagy
Regisztráljon és 100 Ft kezdvezményt kap az első vásárláshoz és egyéb lehetőségeket is
Hogy szóllíthatjk?
  • Az első vásárláshoz 100 Ft kedvezmény
  • 90 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Előnyös hozzáférés az új kollekcióhoz
  • Saját wishlist és egyéb előnyök
vagy
Kézbesítési cím
Kézbesítési cím
Válassza ki a nyelvet
  • ESORIA
  • Elképzeléseink és értékeink

Elképzeléseink és értékeink


Az átgondolt outfit, olyan mint egy mozaik: rengeteg darabból áll össze az összkép. Amennyiben azonban nincs mindegyik darab a helyén, a kép nem egységes. Talán a legnehezebb feladat meglelni az utolsó darabkát, amely az alkotókövek kavalkádját egy lélegzetelállító képpé varázsolja. Ennek az a titka, hogy pontosan a helyére kell hogy illeszkedjen és a többivel össze kell forrnia. Minden nő a saját mozaikját állítja össze. A mi feladatunk az, hogy azt a bizonyos utolsó darabkát átadjuk – a kiválóan illő kiegészítőt, amely a tökéletes outfitból hiányzik. .

DESIGN: KERÜLJÜK A POMPÁT

Hiszünk az egyszerűség szépségében. A kiegészítőknek az a feladata, hogy a nőre irányítsák a figyelmet és nem önmagukra. Saját megjelenésükkel az outfit tökéletessé alkotása a feladatuk, és az, hogy a nő személyességének kihangsúlyozása teljes legyen. A mi kiegészítőink előnye a minimalista design, melynek köszönhetően a kiegészítők az oufitek egész skálájához illenek.

A minimalista design szókapcsolatból tehát egy trendes fogalom született, amelyet azonban sok ember rosszul értelmez. Gyakran csak a termék esztétikai oldalával hozzák kapcsolatba, pedig a valódi minimalizmus elsősorban a célszerűségre és a használata intuíciójára összpontosít. Épp ennek szentelünk nagy figyelmet a kiegészítőink tervezése során.

Michal Kořínek, tervező

 

Iva Solilová: A kézitáskáink
eleganciájának forrása

Tervezéssel 8 éve foglalkozik. Az évek folyamán végigjárta a ruházattól a cipőkön át a kiegészítőkig vezető utat, és teljesen elvarázsolták a kézitáskák.

A minimalizmus számomra a design, mint olyan, esszenciális kifejezése. Ez az egyszerűség, a zavaró, szükségtelen elemektől való letisztulás. A funkciót maga a külső alkotja.

A tervezői munkához már a középiskolától irányult. Ruha modellezést és tervezést kezdett tanulmányai során a művészeti szakközépiskolában. Ezt követően nyugat-csehországi egyetemen folytatta tanulmányait, ahol a fashion design szakot választotta.

Röviden a tanulmányok megkezdése után elnyerte az Arts of Fashion Foundation verseny díját. Egy évvel később egy párizsi nyári intenzív tanfolyamon vett vészt, amelyet a szak csúcs-szakemberei vezettek, az egyik mentor Anthony Vaccarello, az Yves Saint Laurent jelenlegi kreatív igazgatója volt. Következő sikeres gyakorlata a párizsi Atelier du Sartel stúdióban zajlott, amely abban az időben az olyan divat márkáknak dolgozott, mint a Bentley, Bugatti, Cerruti, Brioni és mások.

Iva Solilová, tervező

 

ÁR: NEM A MINŐSÉGGEL TAKARÉKOSKODUNK,
HANEM A KÖLTSÉGEKKEL

Nemcsak a minőségért kell fizetni. A termék árát a klasszikus üzletben a forgalmazók, eladók, stb. haszonkulcsa növeli. Mi minden közbenső elemet kihagytunk, és a terméket közvetlenül a műhelyből szállítjuk. Az azonos minőségű termékeket ily módon előnyösebb áron tudjuk kínálni.

ESORIA KONTRA HAGYOMÁNYOS LÁNCOLATOK

Az alacsony ár titka az eltérő forgalmazói modellben rejlik.

Hagyományos üzlet
 
Forgalmazó
 
Üzlet az épületben
 
Értékesítési jutalék
 
2 890 CZKárréssel
 
 
 
1 590 CZKKözvetlenül hozzád
 

GYÁRTÁS: ISMERJÜK A SSZÁLLÍTÓINKAT.
ISMERJE MEG SZINTÉN

Az Esoria kiegészítőket Cseh és Szlovák tervezők tervezik, azonban a partner-műhelyek dolgozói gyártják Kínában. A termelés kihelyezése Kínába nehéz döntés volt számunkra, de végül nem volt más választásunk. Csehországban sajnos hiányzik a szakértői munkaerő, amely a kiegészítőinket olyan precizitással és egyúttal olyan mennyiségben képes lenne gyártani.

Egy évig tartott, míg kerestük a megfelelő műhelyeket egész Kína-szerte. 12 nap leforgásán belül végigutaztunk 8 várost és meglátogattunk 10 műhelyt. Ezek közül választottunk ki hatot, amelyek a legjobban megfeleltek a követelményeinknek: jól szervezettek voltak, a munkavállalók biztonságos körülmények között dolgoztak, és megfelelően voltak fizetve. Kínába jelenleg évente 1–2× járunk vissza, hogy meggyőződjünk arról, hogy a munkavállalókról rendesen gondoskodnak.

 

ANYAGOK: MAGA A KÜLLEM
A MINŐSÉGRŐL MÉG NEM SOKAT MOND

A küllem nem csak az egyetlen kritérium, amely irányadó számunkra a konkrét darabra való anyag választásánál. Az is érdekel minket, hogy az anyag miként hat érintésre, vagy milyen a kopásállósága. Nagyon jó okunk van erre: az anyag gondos megválasztása és átgondolt design eredményeképp nemcsak hogy jól néznek ki a termékeink, de nagyon jó a viselésük és sokáig bírják a strapát.

 
Valódi bőr

Ellenálló és tartós anyag, amely hagyományosan a luxus és presztízzsel párosul. A valódi bőrt a kellemes érintése és jó hajlékonysága miatt választjuk óraszíjnak.

Műbőr

Első látásra szinte megkülönbözhetetlen a valódi bőrtől, és a tulajdonságai sem maradnak sokkal el tőle. Érintése szintúgy kellemes, és hasonlóan szellős is. Csak a helytelen ápolás miatt hajlamosabb a sérülésre.

Saffiano bőr

Műbőr speciális felület felületkezeléssel, amely a bőrnek luxus külsőt kölcsönöz. A módosított felület simább és különleges struktúrájú.

Nemesacél

Nagyon ellenálló, emellett esztétikus anyag, amely ötvözi az elegáns küllemet a rozsdaállósággal. Ez ideálissá teszi a mindennapi viselésű kiegészítők gyártására.

Műselyem

A műselyem árban jobban elérhető, emellett pedig rendelkezik a valódi selyem összes tulajdonságával – nyáron kellemesen hűt, télen pedig melegít. Ezen kívül szilárdabb, úgyhogy nem annyira hajlamos a sérülésre.

Gyapjú

A tervezők között a gyapjú nagyon népszerű a rugalmassága és hajlékonysága miatt, a nők pedig nagyra becsülik a lágyságát és melegségét. A gyapjú legnagyobb előnye az, hogy nem gyűrődik.